Frau mit Lippenpiercing, die sich mit den Händen ins Gesicht fasst
Συμβουλές και κόλπα

Ο τέλειος οδηγός για τη διάτρηση μετά την φροντίδα σας: Πώς μπορώ να φροντίζω σωστά για τη διάτρησή μου;

 

Ο τέλειος οδηγός για τη διάτρηση της φροντίδας σας:

Η χαρά μιας νέας διάτρησης είναι πάντα μεγάλη. Για να βεβαιωθείτε ότι η χαρά παραμένει, η σωστή φροντίδα μετά το άλμα είναι απαραίτητη. Η διάτρηση αντιπροσωπεύει κυρίως τραυματισμό στο σώμα. Σε αυτό το άρθρο, δίδεται ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τη σωστή φροντίδα διάτρησης για να υποστηρίξει την επούλωση των πληγών έτσι ώστε το κόσμημα να φαίνεται όμορφο μακροπρόθεσμα!

 

Γιατί η Aftercare είναι τόσο σημαντική σε μια νέα διάτρηση;

Κατά τη διάτρηση μιας διάτρησης, μια βελόνα τραυματίζεται από τον ιστό του δέρματος. Αυτή η διαδικασία μετράει ως πληγή στο μαχαίρι κατά την ταξινόμηση των τύπων πληγών. Αυτό απαιτεί ειδική φροντίδα για τρυπήματα για τη διευκόλυνση της διαδικασίας επούλωσης.

 

Πόσο καιρό πρέπει να κάνω για τη διάτρηση της φροντίδας μου;

Η διάρκεια της μετέπειτα φροντίδα εξαρτάται από τον τύπο διάτρησης. Αυτό μπορεί να ποικίλει όπως απαιτείται.

 

  • Λοβό: 6 - 8 εβδομάδες
  • Χόνδρος αρθρώσεων: Τουλάχιστον 3 μήνες, βέλτιστοι 6 μήνες
  • Τρύπημα της μύτης: 24 μήνες
  • Αφαλός: 6 μήνες
  • Piercing στη γλώσσα: 4 - 6 εβδομάδες

 

Ποιες είναι οι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να εξετάσω μετά το άλμα;

 

  1. Μην αγγίζετε

Εάν είναι δυνατόν, ο τόπος διάτρησης δεν πρέπει να αγγιχτεί με τα χέρια σας. Προκειμένου να καθαριστεί η περιοχή, τα χέρια πρέπει πρώτα να πλυθούν προσεκτικά για να αποτρέψουν τα βακτήρια να φτάσουν στην πληγή. Ομοίως, τα κοσμήματα δεν πρέπει να αλλάζουν σε πλήρη επούλωση, η οποία ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο διάτρησης.

 

  1. Καθαρισμός της διάτρησης

Η διάτρηση πρέπει να καθαρίζεται δύο φορές την ημέρα. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε κατάλληλα προϊόντα φροντίδας για θεραπεία τραύματος. Το σπρέι του Ωφέλιμος Μια απολύμανση τραύματος χωρίς πόνο εγγυάται ότι προστατεύει τη φρέσκια διάτρηση από λοιμώξεις και υποστηρίζει την επούλωση των πληγών.

 

  1. Εφαρμογή

  • Το σπρέι μπορεί να ψεκαστεί σε έναν μεταφορέα κουπιού ή απευθείας πάνω στην πληγή για να καθαρίσει προσεκτικά την διάτρηση και το περιβάλλον δέρμα.
  • Χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα για την προώθηση της θεραπείας και την πρόληψη των λοιμώξεων.

 

  1. Αποφύγετε τον ερεθισμό

Τις πρώτες εβδομάδες της επούλωσης, είναι σημαντικό η διάτρηση των ρούχων ή των μαλλιών να μην κολλήσει επειδή αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμό. Η διάτρηση δεν πρέπει επίσης να παιχτεί γύρω, ακόμα και αν είναι δελεαστικό, δεν πρέπει να γυρίζει ή να κινείται άσκοπα. Μια εξαίρεση είναι ο καθαρισμός. Η περιοχή μπορεί να αγγιχτεί με πλυμένα χέρια ή βαμβάκι.

 

  1. ντους αντί για μπάνιο

Οι πρώτες τέσσερις έως έξι εβδομάδες θα πρέπει να αποφεύγονται για να κολυμπήσουν με τη νέα διάτρηση σε πισίνες, πισίνες και λίμνες επειδή υπάρχουν μικρόβια στο νερό που μπορεί να οδηγήσει σε λοιμώξεις και έτσι φλεγμονή της διάτρησης.

 

συμπέρασμα

Με τη βοήθεια της γνώσης σχετικά με τη φροντίδα της φρέσκιας διάτρησης και τη χρήση αντισηπτικού σπρέι, η σωστή φροντίδα είναι ευκολία και το κόσμημα φαίνεται όμορφο μακροπρόθεσμα.

 

Γενικές πληροφορίες σχετικά με τη φροντίδα των πληγών

Η σωστή προσφορά ενός τραύματος κάθε είδους είναι απαραίτητη για γρήγορη και απλή θεραπεία. Στη συνέχεια, η φροντίδα δεν είναι μόνο καθοριστική για νέα τρυπήματα, αλλά και σε άλλες πληγές όπως περικοπές ή βοσκότοπους. Είναι σημαντικό να διατηρηθεί η θέση του τραυματισμού καθαρή και να αποφευχθεί η διείσδυση της σκόνης και της βρωμιάς. Η πληγή πρέπει να καθαριστεί με αντισηπτικό σπρέι και, ανάλογα με τον τύπο τραυματισμού, να καλύπτεται από γύψο ή επίδεσμο για να την προστατεύσει από εξωτερικές επιρροές και ερεθισμό. Μια ολοκληρωμένη επιλογή του Προϊόντα παροχής τραύματος Εντοπίζω Altruan.de 

Λέξεις -κλειδιά:

Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευση.