Frau die sich am Arm kratzt
Συμβουλές και κόλπα

Healer Stitch Tinsect: Το must-have το καλοκαίρι

Εάν οι μέρες γίνουν θερμότερες, συνήθως περνούμε περισσότερο χρόνο έξω στη φύση, είτε στον κήπο, στη λίμνη είτε κατά την πεζοπορία. Δυστυχώς, οι θερμές θερμοκρασίες προσελκύουν επίσης μη φορτισμένους επισκέπτες όπως κουνούπια, μέλισσες WAS και πολλά άλλα για να τα απολαύσετε. Μπορεί περιστασιακά να οδηγήσει σε ένα μαχαίρι από αυτό, το οποίο συχνά συνδέεται με έναν ισχυρό κνησμό και καίγοντας πόνο. Αλλά τι κάνει το καλύτερο φάρμακο μετά από μια βελονιά; Έχουμε το must-have για το καλοκαίρι: ο θεραπευτής βελονιών εντόμων. Σε αυτό το άρθρο, μάθετε τα πάντα σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τις πρακτικές πιθανές χρήσεις.

Σε ποιες περιόδους είναι τα έντομα που τσιμπήσουν ιδιαίτερα ενεργά;

Ανοιξη: Όταν οι θερμοκρασίες αυξάνονται αργά, ο αριθμός των κουνουπιών αυξάνεται, ειδικά τις βραδινές ώρες. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι μέλισσες και οι σφήκες είναι πιο ενεργές.

Καλοκαίρι: Η δραστηριότητα των τελετουργικών εντόμων είναι η κορυφή του το καλοκαίρι. Τα κουνούπια είναι ειδικά εν κινήσει το πρωί και το βράδυ. Οι μέλισσες και οι σφήκες είναι επίσης πολύ δραστήριες σε αυτή τη σεζόν. Οι σφήκες μπορούν να παρουσιάσουν επιθετική συμπεριφορά εάν ψάχνουν για φαγητό. Η καλοκαιρινή ώρα σημαίνει επίσης χρόνο φρένων. Αυτά είναι ιδιαίτερα ενεργά σε ζεστούς και υγρούς μήνες.

Φθινόπωρο: Η δραστηριότητα των τελετουργικών εντόμων μειώνεται σταθερά με τις θερμοκρασίες που πέφτουν, αλλά σε πιο ήπιες θερμοκρασίες, ωστόσο, μπορούν να είναι πιο ενεργά ξανά.

Σε ποια μέρη τα έντομα είναι ιδιαίτερα ενεργά;

Νερά: Τα κουνούπια βρίσκονται όλο και περισσότερο στα νερά, για παράδειγμα σε λίμνες ή λίμνες.

Δάση και λιβάδια: Οι σφήκες και οι μέλισσες αισθάνονται ιδιαίτερα άνετα σε μέρη όπου ανθίζει επειδή ψάχνουν για φαγητό. Τα φρένα μπορούν συχνά να βρεθούν σε αγροτικές περιοχές, ειδικά κοντά σε βοοειδή ή άλογα.

Πόλη: Οι σφήκες μπορούν να βρεθούν σε περισσότερες αστικές περιοχές ή σε μέρη όπου καταναλώνονται τα τρόφιμα, όπως εστιατόρια ή αίθουσες παγωτού.

Wiese με βοοειδή, δάσος, λίμνη και τραπέζι στο εστιατόριο

 

Τα έντομα Stech μπορούν να βρεθούν σε πολλούς μήνες του έτους, ειδικά σε ζεστές μέρες. Προτιμούν τις υγρές συνθήκες, για παράδειγμα κοντά στο νερό και όπου υπάρχουν πολλά τρόφιμα. Η δραστηριότητά σας εκτείνεται καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, γεγονός που καθιστά αναπόφευκτο να μην το βρει. Έτσι, θα μπορούσε κανείς να πει ότι τα κουνούπια, οι σφήκες και οι μέλισσες εμφανίζονται περισσότερο σε μέρη όπου οι άνθρωποι θέλουν επίσης να παραμείνουν ιδιαίτερα στις ζεστές καλοκαιρινές μέρες. Είτε στη λίμνη είτε όταν τρώτε στην πόλη, σχεδόν παντού που έχετε να κάνετε με έντομα κέικ. Εάν υπάρχει ένα μαχαίρι, απαιτείται μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την ημέρα χωρίς πόνο.

Ένας φυσικός και αποτελεσματικός τρόπος για την ανακούφιση των τσιμπημάτων εντόμων

Τι ακριβώς είναι μια φυλακή εντόμων και πώς καταφέρνει να ανακουφίσει την κνησμό και την καύση των δαγκωμάτων των εντόμων; Ένας θεραπευτής βελονιών εντόμων είναι μια μικρή εύχρηστη συσκευή που λειτουργεί με θερμότητα. Οι πρωτεΐνες στο δάγκωμα των εντόμων καταστρέφονται από την επιλεκτική εφαρμογή της θερμότητας στην πληγείσα περιοχή, πράγμα που σημαίνει ότι η κνησμό μειώνεται και η διόγκωση μειώνεται.

Πώς λειτουργεί ακριβώς ένας θεραπευτής βάσης εντόμων;

Ένας θεραπευτής βελονιάς των εντόμων είναι μια μικρή εύχρηστη συσκευή που ανακουφίζει από συμπτώματα όπως κνησμό και πρήξιμο μετά από μια βελονιά χρησιμοποιώντας θερμότητα.

  • θερμότητα: Ο θεραπευτής βελονιάς των εντόμων έχει μια κεραμική πλάκα που θερμαίνεται και φτάνει στην απαραίτητη θερμοκρασία για να μειωθεί οι πρωτεΐνες στο δάγκωμα των εντόμων. Ο θεραπευτής βελονιάς των εντόμων θερμαίνεται έως και 50 μοίρες, η οποία είναι η τέλεια θερμοκρασία για να επιτευχθεί το στοχευμένο αποτέλεσμα, αλλά δεν καίνε το δέρμα.
  • Μετουσίωση: Χρησιμοποιώντας το στυλό θερμότητας, καταστρέφεται η δομή των πρωτεϊνών στο σάλιο του εντόμου, γεγονός που οδηγεί σε μείωση του πρήξιμου και του φαγούρα.
Τα χέρια στα οποία η επούλωση ενός μαχαιριού εμφανίζεται από ένα σταθεροποιητή
Η επίδραση του θεραπευτή τσάι των εντόμων συμβαίνει αμέσως μετά την εφαρμογή. Μετά από λίγα λεπτά, το πρήξιμο πηγαίνει πίσω, η φαγούρα μειώνεται και η ερυθρότητα πηγαίνει πίσω.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας με θερμότητα σε σύγκριση με ένα με κρύο;

  Θεραπεία ζεστασιά Θεραπεία κρύο
Μετουσίωση των πρωτεϊνών κάτω Η θεραπεία με θερμότητα καταστρέφει τις πρωτεΐνες κάτω. Η θεραπεία με κρύο δεν προκαλεί την άρνηση των πρωτεϊνών, γεγονός που δεν συμβάλλει σε οποιαδήποτε βελτίωση στα συμπτώματα.
Ανακούφιση από τον πόνο Η παροχή θερμότητας προάγει την κυκλοφορία του αίματος, η οποία οδηγεί σε ταχεία ανακούφιση του πόνου. Η χρήση του κρύου ανακουφίζει τον πόνο και τον κνησμό μόνο σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά το κρύο έχει υποχωρήσει, τα συμπτώματα μπορούν να επιστρέψουν.
Κυκλοφορία αίματος Η χρήση της θερμότητας προάγει την κυκλοφορία του αίματος στο μαχαίρι. Το κρύο στενεύει τα αιμοφόρα αγγεία, τα οποία οδηγούν σε αργή κυκλοφορία αίματος.

 

Η χρήση της θερμότητας σε ένα δάγκωμα των εντόμων είναι πιο αποτελεσματική σε πολλά σημεία από ό, τι όταν χρησιμοποιείτε το κρύο. Τώρα παραμένει να διευκρινιστεί ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός Pricker των εντόμων και γιατί είναι λογικό να αγοράζουμε μια τέτοια συσκευή για το καλοκαίρι.

Πλεονεκτήματα ενός τσίμπημα εντόμων

Γιατί έχει νόημα να έχουμε πάντα ένα σταθεροποιητή στο χέρι, ανεξάρτητα από το πού πηγαίνετε;

Γρήγορη και αξιόπιστη ανακούφιση:

Προκειμένου να πάρει μια ανακούφιση γρήγορα σε δυσάρεστα συμπτώματα που συμβαίνουν γρήγορα μέσα από ένα μαχαίρι, είναι πάντα κατάλληλο για να έχετε ένα σταθεροποιητή στο χέρι. Επειδή αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως και προσφέρει μια γρήγορη ανακούφιση από κνησμό και πόνο μέσα από τη βελονιά.

Απλή εφαρμογή:

Ένας θεραπευτής βελονιών εντόμων είναι εύκολο στη χρήση και δεν υπάρχει ανάγκη για ειδικές γνώσεις ή προετοιμασίες για την εφαρμογή. Αυτό τον κάνει πρακτικά χρησιμοποιημένο για όλες τις ομάδες ανθρώπων.

Χωρίς τη χρήση της χημείας:

Δεδομένου ότι οι θεραπευτές βελονιών εντόμων λειτουργούν μόνο με ζεστασιά, δεν χρησιμοποιούνται χημικά, τα οποία χρησιμοποιούν πολύ με ασφάλεια για όλες τις ηλικιακές ομάδες και τις έγκυες γυναίκες.

Αποδοτικότητα:

Η χρήση ενός θεραπευτή τσάι των εντόμων είναι πολύ αποτελεσματική επειδή η ανακούφιση δεν συμβαίνει μόνο αμέσως, αλλά και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επαναχρησιμοποίηση:

Ένας θεραπευτής βελονιών εντόμων είναι μια βιώσιμη επένδυση επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές και έχει μακρά διάρκεια ζωής. Υπάρχουν μοντέλα που λειτουργούν με μπαταρία και άλλα που λειτουργούν με επαναφόρτιση.

Ευστροφία:

Ο θεραπευτής βελονιάς των εντόμων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια ποικιλία διαφορετικών ραφών, όπως το παιχνίδι κουνούπια, μέλισσες και ραφές σφήνων.

Σωστή εφαρμογή του Healer Stitch Insect: Οδηγίες βήμα-για βήμα

1. Καθάρισμα: Πριν χρησιμοποιήσετε το Η βελονιά πρέπει να καθαριστεί για να αφαιρέσει βρωμιά και βακτήρια. Στη συνέχεια, η περιοχή πρέπει να στεγνώσει.

2. Ρύθμιση της συσκευής: Τώρα η συσκευή πρέπει να ενεργοποιηθεί και να επιλεγεί το σωστό επίπεδο. Ανάλογα με την ευαισθησία του δέρματος, μπορεί να επιλεγεί λιγότερο εντατικό επίπεδο.

3. Εφαρμογή της συσκευής: Η συσκευή τοποθετείται τώρα και το μαχαίρι και αφήνεται για τη συνιστώμενη διάρκεια στο δέρμα. Αυτό είναι περίπου 5 δευτερόλεπτα, τα οποία μπορεί να ποικίλουν στα διάφορα μοντέλα.

4. Μετά την αίτηση: Μετά τη χρήση, η συσκευή είναι απενεργοποιημένη και καθαρίζεται με ένα υγρό πανί. Ανάλογα με την ανάγκη, το Οι θεραπευτές βελονιών εντόμων χρησιμοποιούνται αρκετές φορές. Ωστόσο, πρέπει να δοθεί προσοχή στις οδηγίες χρήσης και στις συστάσεις του κατασκευαστή.

    Σύναψη

    Τα τσιμπήματα των εντόμων είναι σχεδόν αναπόφευκτα, ειδικά το καλοκαίρι. Ωστόσο, για να μπορέσετε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τις ζεστές μέρες ανενόχλητοι, είναι απαραίτητη μια γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση των συμπτωμάτων. Ένας θεραπευτής βελονιάς των εντόμων είναι εύκολος στη χρήση και μπορεί να γίνει δεκτός οπουδήποτε λόγω της χειροτεχνίας του, είτε στη λίμνη, για πεζοπορία ή παγωτό στην πόλη. Οι θεραπευτές βελονιών εντόμων είναι ήδη διαδεδομένα και αποδεδειγμένα εργαλεία και χρησιμοποιούνται συχνά από τους καταναλωτές. Ένα σαφές must-buy για να είναι απαλλαγμένο από πόνο και φαγούρα μέσα από ενοχλητικά τσιμπήματα εντόμων αυτό το καλοκαίρι! Ανακαλύψτε μια επιλογή διαφορετικών Εντομο και πολλά άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την υγεία Αλτρουάν.

    Λέξεις -κλειδιά:

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευση.